Elkészítés: A tésztához minden hozzávalót úgy kell összegyúrni, hogy a végén jó masszív masszát kapjunk. Két részre vágjuk, folpackba csomagoljuk és 1 napig mélyhűtőbe tesszük. Ha kivettük, az egyik felét egy nagy lyukú reszelőn átreszeljük egy tepsi aljába. Közben a töltelékhez a két tojásfehérjét felverjük és összekutyuljuk a többi hozzávalóval együtt. A túrós krémet rákenjük a tepsiben lévő tésztára, majd a tetejére reszeljük a második adag tésztát is. Előmelegített sütőbe tesszük. Először nagy lángon 10 percig, majd kisebb lángon további 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.