Elkészítés: A felszeletelt húst besózzuk, paprikás lisztbe forgatjuk, és mindkét oldalát megpirítjuk, félre akjuk.
A vöröshagymát megpucolunk, kockára vágjuk, majd megdinszteljük. Szórunk rá kis köménymagot, feketeborsot, majoránnát és egy kicsit pirítjuk. Ezután lehúzzuk a tűzről a serpenyőt, pirospaprikát adunk hozzá, elkeverjük, azért így csináljuk, hogy a paprika ne keseredjen meg. Belerakjuk a mindkét oldalán megpiritott húst, felengedjük annyi vízzel, hogy a hús megfőjön.
Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a krumplit, és készre főzzük, majdnem zsírjára. Ha szükséges, kevés vizet adhatunk hozzá.
Savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.