Elkészítés: Amíg a tészta fő, lereszelem a kétféle sajtot, összekeverem a sűrített paradicsommal és a fél liter tejföllel. Pici serpenyőben a 3 evőkanál olívaolajon megfuttatom a kinyomott fokhagymát. (Vigyázni kell vele, ha túl forró olajba tesszük, megég és keserű lesz.) A fokhagymás olajba még melegen belekeverem a fagyasztott vagy friss bazsalikomot. Ezután a megfőtt tésztát leszűröm, ráöntöm a fokhagymás bazsalikomos olajat, majd ráöntöm a tejfölös-sajtos-paradicsomot és jól összekeverem a tésztával. Kivajazott tűzálló tálba teszem, tetejére rászórom a maradék reszelt sajtot, és kb. 30 percre betolom a sütőbe. Nem árt közben ránézni, nehogy megégjen a sajt a tetején. Ajánlom mindenkinek, nagyon finom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.