Elkészítés: A mazsolát a rumos narancslébe áztatom.
A piskótához a tojásokat habosra keverem a porcukorral, sóval, hozzáöntöm az étolajat, majd a lisztet és a sütőport. A kakaósnál is így járok el. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm, előmelegített sütőben megsütöm, kb. 175 °C-on.
A diós piskótához a tojásfehérjéket habbá verem egy csipet sóval, beleadagolom a porcukrot, a darált diót és a lisztet. Ezt is megsütöm.
A krémhez felfőzöm a pudingport a tojássárgájával és a cukorral - lassú tűzön. A margarint kikeverem a vaníliás cukorral. Ha kihűlt a puding, összekeverem a kettőt.
A kakaós lapot megöntözöm a rumos narancslével, de ne ázzon el! Erre kenem a vaníliás krémet, majd középre kerül a diós lap, erre ismét krém és mazsola, a tetejére a sárga lap.
A csokit felolvasztom a margarinnal és a rumaromával. Bevonom a torta tetejét. Habtejszínnel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.