Elkészítés: A lisztből és a tojásból a szokott módon galuskatésztát készítünk, és teljesen hagyományos módon elkészítjük. Kedvenc kis teflonunkban megpirítjuk a bacont, és az ő zsírjával megöntözzük nokedlinket. Hagymánkat felkarikázzuk, lisztbe forgatjuk, és a serpenyőben visszamaradt zsiradékban ropogósra sütjük.
Megkeressük legszebb kerek jénai tálunkat, beleöntjük a nokedlit, meglocsoljuk a tejföllel, meghintjük pirospaprikával, rászórjuk a szalonnakockát, a sült hagymát, és előmelegített sütőben összerottyantjuk.
Adjunk mellé rengeteg fejessalátát és egy fiatal rizlinget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.