Elkészítés: A húst forró olajban ropogósra sütjük. Ha kész, kivesszük, és rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden csirkemellfilét 2 szelet sonkába göngyölünk.
Megtisztítjuk a fokhagymát, a vöröshagymát, a répát, a zellert és a cukkinit. A paradicsompürét elkeverjük a fehérborral.
Forró olajban üvegesre sütjük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a zöldségeket, kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a bort a paradicsompürével, majd sóval, chilivel ízesítjük.
A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt 15 percig pároljuk.
A filéket egy tálra rakjuk. A zöldséghez keverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a zöldséget a hús mellé rendezzük, és az ételt forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.