Elkészítés: A megmosott padlizsánt hosszában félbevágom, vajjal kikent sütőlemezre fektetem, és forró sütőben
kicsit átsütöm. Ezután a padlizsán húsos részét kiszedem, és apró kockára vágom.
8 dkg vajat felforrósítok, benne 1 kis fej hagymát üvegesre pirítok, héj nélküli, kockára vágott paradicsomot, kockára vágott sonkát adok hozzá, és jól átpárolom. Sóval, borssal ízesítem. A szintén kockára vágott gombát vajban megpirítom.
Összekeverem a párolt sonkás padlizsánt a gombával, a főtt rizzsel és a tojással. A töltelékkel megtöltöm a kivájt padlizsánokat, kivajazott tepsibe teszem, megszórom kevés zsemlemorzsával, olvasztott vajjal meglocsolom, és
szép pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.