Elkészítés: A tésztához a liszthez adjuk a sót, a puha vajat, a tojást. A langyos tejet összekeverjük az elmorzsolt élesztővel és a cukorral, és ezt ráöntjük a lisztre. Sima tésztát gyúrunk, lefedve kb. 30 percig meleg helyen kelesztünk.
Ezután ismét átgyúrjuk, majd kikent sütőlemezen kinyújtjuk, és újabb 15 percig kelesztjük.
Közben a hagymafejeket félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. A kockákra vágott sonkát kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Kb. 10 percig tovább pároljuk.
Ha kihűlt, rákenjük a tésztára, ráreszeljük a sajtot. A tejfölt elhabarjuk a tojással, sózzuk, borsozzuk, majd egyenletesen elosztva a sonkás-hagymás rétegre öntjük.
Előmelegített sütőben 170 fokon kb. 30 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.