Elkészítés: A cipó tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, ami még benn maradt, azt a cipó széleibe húzzuk. Főtt tojással körberakjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Az átöblített savanyú káposztát rátesszük, és együtt pároljuk 10 percig.
Amikor kihűlt, belekeverjük a felcsíkozott sonkát, beletesszük a cipóba, majd meglocsoljuk tejföllel. Visszarakjuk a kalapját, szorosan fóliába tekerjük, és sütőben átforrósítjuk.
Miután kihűlt, levesszük róla a fóliát, és szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.