Elkészítés: Előveszünk egy kedves keverőtálat. A krémsajtot a majonézzel, 2 főtt tojás sárgájával, a mustárral és az áttört túróval jól elkeverjük. A finomra aprított metélőhagymával fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a nagyon apróra vágott főtt, füstölt tarját, még egyszer jól összekeverjük.
Most jön a mágia: a kenyérszeleteket ezzel a krémmel megkenjük úgy, hogy maradjon belőle a torta oldalára is. Három szeletre gépsonkát fektetünk, egymásra rétegezzük, majd megkent felével felfelé rátesszük a negyedik kenyeret is. Tortánkat a maradék krémmel körbekenjük, a vékonyra szelt retekkel, paradicsommal, uborkával kidíszítjük. Tegyünk a tetejére még a füstölt sonkából formázott rózsákat is, hogy teljes legyen a gyönyör.
Egy kis időre tegyük hűtőbe, hogy jól összeérjen. Tálaljuk jóképű vodkával, és jéghideg minőségi világos sörrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.