Előkészítés: A tésztát a csomagoláson lévő útmutatás szerint sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, leöblítjük és félretesszük. A sárgadinnyét félbevágjuk, kimagozzuk, levágjuk a héját, és a dinnyehúst vékonyra felszeleteljük. A sonkát vékony metéltre vágjuk.
Elkészítés: A vajat nagyobb serpenyőben megolvasztjuk, beletesszük a sonkát, és kevergetve kb. 5 percig sütjük. Amikor a sonka színt kapott, összekeverjük a tésztával. Hozzátesszük a dinnyét, és rövid ideig a tűzön rázogatva keverjük. A serpenyőt levesszük a tűzről, rámorzsoljuk a túrót, rászórjuk a. sajtot, kevés frissen őrölt borssal ízesítjük. Azonnal forrón tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 630 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.