Előkészítés: A tésztát a csomagoláson lévő útmutatás szerint sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, leöblítjük és félretesszük. A sárgadinnyét félbevágjuk, kimagozzuk, levágjuk a héját, és a dinnyehúst vékonyra felszeleteljük. A sonkát vékony metéltre vágjuk.
Elkészítés: A vajat nagyobb serpenyőben megolvasztjuk, beletesszük a sonkát, és kevergetve kb. 5 percig sütjük. Amikor a sonka színt kapott, összekeverjük a tésztával. Hozzátesszük a dinnyét, és rövid ideig a tűzön rázogatva keverjük. A serpenyőt levesszük a tűzről, rámorzsoljuk a túrót, rászórjuk a. sajtot, kevés frissen őrölt borssal ízesítjük. Azonnal forrón tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 630 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.