Elkészítés: Kedvenc keverőtálunkban a húst 2 gerezd zúzott fokhagymával és a liszttel alaposan összegyúrjuk. Beledolgozzuk a kedvünk szerinti kömény, só, és bors mennyiséget, majd nedves kézzel 10 egyforma részre osztjuk. Elővarázsoljuk gyermekünktől elorzott hurkapálcáinkat, kihegyezzük őket, majd a masszával okosan, ügyesen 10 darabot ujjnyi vastagon körbetapasztunk. Ha hasonlít az nádnak bugájára, úgy rossz munkát nem végeztünk.
Most szép, lapos gáztepsinket sütőpapírral kibéleljük, nyársainkat olajjal lekenjük, egymástól ujjnyi távolságot tartva szépen sorba fektetjük, majd előmelegített sütőnk 180 fokos kohójában jó 20 perc alatt kisütjük, félidőben megforgatjuk.
A joghurtot egy szép üvegedénybe öntjük, a maradék 3 gerezd zúzott fokhagymával, sóval, borssal kikeverjük.
Fogunk egy szép nagy tálcát, salátalevéllel letakarjuk, buzogányainkat ráhajigáljuk, mellétesszük a tunkolóst, elővesszük azt a pár hatos csomag sört a hűtőből, és meghívjuk a haverokat meccset nézni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.