Elkészítés: A csirkét sózzuk, borsozzuk, és lisztben megforgatjuk. Forró olajon mindkét oldalon pirosra sütjük. Csak annyi olaj kell, hogy meg tudjuk pirítani. Ha kész, picit félretesszük.
A hagymát megdinszteljük, majd hozzátesszük a paradicsomot és a majoránnát, és kb. 5 percig pirítjuk. A sárgarépát és a zellert is hozzáadjuk, ezekkel is pirítjuk pár percet. Hozzátesszük a csirkedarabokat, ráöntjük a sört, összekeverjük, lefedjük, és közepes hőfokon puhára pároljuk. Vízzel pótoljuk a levét, ha szükséges.
Burgonyakrokettel vagy sajtos-sörös rizottólabdával tálalom.
Jó étvágyat hozzá!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.