Elkészítés:
1. Kisütjük a palacsintákat.
2. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd a darált húst, sózzuk, borsozzuk.
3. Ha a hús kihűlt, belekeverjük a 35 dkg reszelt trappista sajtot és a paradicsompürét, esetleg más zöldségeket, ha akarunk. Keverhetünk bele egy felvert egész tojást, így nem fog szétesni a töltelék.
4. A palacsintát tűzálló tálba tesszük, tortaszerűen megtöltjük a húsos töltelékkel (1 sor palacsinta, 1 sor töltelék, stb.). a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és 200 fokon addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.