Elkészítés: Egy tálban a lisztet a sóval elkavarjuk, majd a puha margarint a liszttel elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a vizet és az ecetet. Nagyon lágy masszát kapunk. Betakarjuk fóliával, és egy éjszakát hűtőben pihentetjük.
Másnap lisztezett deszkán a tetejét is meghintve liszttel kb. 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Derelyemetszővel felcsíkozzuk tetszőleges szélességűre és hosszúságúra. Én nem egyszerre nyújtottam ki az egészet, hanem háromszorra. Ekkor megkenjük a felvert tojással, és ráhintjük a diódarabokat.
180 fokos sütőben, légkeverés mellett megsütjük. (Légkeverés nélkül kb. 200 fokon süssük.) Ebből a mennyiségből 4 tepsi lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.