Elkészítés: A húst keverjük össze a fenyőmaggal, a petrezselyemmel, a citrom reszelt héjával, kevés olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk, majd formázzunk belőle (maximum) diónyi gombócokat. Süssük ki őket forró olajon.
Közben a vöröshagymát, a sárgarépát és a szárzellert vágjuk nagyon apró kockákra, pároljuk meg kevés olívaolajon, és öntsük fel a paradicsomszósszal. Forraljuk össze, ezután rakosgassuk bele a kisütött húsgombócokat, majd alacsony lángon főzzük össze 1 óra alatt.
Főzzük ki sós vízben a spagettit, szűrjük le, majd a húsgombócos szósszal tálaljuk, megszórva parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.