Elkészítés: A fésűkagylóthagyjuk felengedni, majd serpenyőbe tesszük, aláöntjük a bort, és lefedve 4-5 percig pároljuk.
A mártáshoz a vajon üvegesre pároljuk a vékony karikákra
vágott hagymát /fehér és zöld részét egyaránt/, a finomra aprított fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet. Citromlével és csipet sóval ízesitjük.
Közben a spagettit megfőzzük sós vízben, leszűrjük, de nem csepegtetjük le túlságosan, majd összekeverjük a mártással.
Tálaláskor a spagettire helyezzük a kagylókat, megszórjuk a felaprított piros chilivel és petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.