Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a hagymát és a bacont apróra vágjuk. Közben kifőzzük a spagettit.
A hagymát kevés olajon félig megpároljuk, majd hozzátesszük a gombát és a szintén apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Közben a bacont egy másik edényben megpirítjuk. Ha a gomba megpuhult és elfőtte a saját levét, egy kicsit még pirítjuk, majd a lisztből és tejből készített habarással besűrítjük, és felöntjük a tejszínnel. Hozzátesszük a szószhoz a bacont, és összekeverjük a kifőtt spagettivel.
Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.