Elkészítés: A hagymákat és a bazsalikomleveleket aprítom, a paradicsomokat félbevágom, majd szeletelem. A citromból vágok egy szeletet.
A tésztát sós vízben felteszem főni.
Egy nagy serpenyőben olívaolajon a hagymákat elkezdem dinsztelni, majd ráteszem a fokhagymát és a chilipaprikát. Beleteszem a paradicsomot, az olívabogyókat, a bazsalikomleveleket, fűszerezem, locsolok rá chiliszószt, facsarok bele citromlevet, beleteszem a rákokat. Kis idő elteltével öntök bele 1 pohárnyi fehérbort. Kiveszem a rákokat.
Ha a tészta már al dente megfőtt, rászedem a szószra, összekeverem. Végül elzárom a tűzhelyet, a tésztához keverem a rukkolát, tálalok.
Tányérra szedek a tésztából, ráteszem a rákot, megszórom parmezánnal. Jól behűtött fehérbor illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.