Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, húsát kis kockákra vágjuk.
Felforrósítunk 2 evőkanál olajat egy nagy, bevonatos serpenyőben, és kb. 15 percig pirítjuk benne a krumplit a hagymával. Hozzáadjuk a paprikát, és még 5 percig pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, tálra borítjuk, kissé hűlni hagyjuk.
A tojásokat felverjük, a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük. A maradék olajat felforrósítjuk a serpenyőben, visszaöntjük a krumplis keveréket, rá a tojást, jól összerázzuk, és hagyjuk megsülni.
Leborítjuk a serpenyőt egy nagy tányérral, ráfordítjuk a tartalmát, és visszacsúsztatjuk a serpenyőbe. A lepény másik oldalát még 5 percig sütjük, majd kiborítjuk. Kisebb kockákra vágjuk, fogvájót tűzünk bele, és tálaljuk. Hidegen-melegen egyaránt finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.