A zselatinra öntsünk hideg vizet, hagyjuk megduzzadni, majd keverjük a meleg húsleves alaplébe. Ízesítsük sóval és ecettel. A tojásokat tisztítsuk meg, szeleteljük fel.
Négy tálka aljára öntsünk egy kevés zselatinos húslevet, majd rakjunk az aljára egy szelet tojást. Tegyük a hűtőszekrénybe, hogy a zselatin megkeményedjen.
A paprikát és a paradicsomot szeleteljük fel. A hideg aszpikra tegyünk paprika- és paradicsomszeleteket, majd rakjuk ki a tálkákat tojásszeletekkel.
Öntsük a tetejükre a maradék zselatinos keveréket, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni. A színhatás kedvéért tehetünk a tálkába petrezselyemzöldet is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.