A zselatinra öntsünk hideg vizet, hagyjuk megduzzadni, majd keverjük a meleg húsleves alaplébe. Ízesítsük sóval és ecettel. A tojásokat tisztítsuk meg, szeleteljük fel.
Négy tálka aljára öntsünk egy kevés zselatinos húslevet, majd rakjunk az aljára egy szelet tojást. Tegyük a hűtőszekrénybe, hogy a zselatin megkeményedjen.
A paprikát és a paradicsomot szeleteljük fel. A hideg aszpikra tegyünk paprika- és paradicsomszeleteket, majd rakjuk ki a tálkákat tojásszeletekkel.
Öntsük a tetejükre a maradék zselatinos keveréket, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni. A színhatás kedvéért tehetünk a tálkába petrezselyemzöldet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.