Elkészítés: Az asztalra terítsünk le egy nagyobb darab csomagoló fóliát. Gyengén sózzuk, borsozzuk és megszórjuk szerecsendióval. Fektessük rá a filéket, majd fűszerezzük be a húsok felső felületét is. Hajtsuk rá a fóliát, és sodrófával gyengéden veregessük bele a fűszereket.
Egy serpenyőbe öntsünk 2 evőkanál olívaolajat, és forrósítsuk fel. Fektessük bele a húsokat, és oldalanként süssük 3-4 percig. Közben adjuk hozzá a felkockázott bacont, és süssük zsírjára.
Ha a bacon is megsült, tegyük bele a spenótleveleket, és 1-2 percig pároljuk, éppen csak annyi ideig, hogy bevonja a bacon zsírja.
Tegyük tányérra a csirkemellet, halmozzuk rá a baconös spenótot, öntözzük meg egy kevés szafttal, és már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.