Elkészítés: A krumplit meghámozom, felkockázom, sós vízben puhára főzöm, leszűröm. Apróra vágott zöldpetrezselymet, vajat, szerecsendiót, lisztet, sót adok hozzá, burgonyapürét készítek belőle a tej hozzáadásával.
A spenótot átmosom, vastag szárát kivágom, a leveleket vajon sóval, borssal ízesítve megfuttatom, áttöröm.
A krumplis masszából gombócokat formázok. A gombócok közepébe ujjammal mélyedést nyitok, és az előkészített spenóttal megtöltöm. Gombóckáimat zsemlemorzsába hempergetem.
Sütőpapírral kibélelek egy tepsit vagy sütőtálat, szépen belerendezem gombócaimat, és előmelegített sütőben, légkeverésnél 150 fokon készre sütöm.
Párolt zöldségekkel kínálom, reszelt sajttal megszórom, tejföllel is meglocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.