Elkészítés: A spenótot forró, sós vízben párolom /ha fagyasztott, felengedés után kinyomkodom a levéből /, és hagyom kihűlni. A besamelmártást elkészítem és belekeverem az összetört fokhagymát, a tojássárgáját, a borsot, egy kanálnyi tejfölt és egyharmadnyi reszelt sajtot. Az egészet összedolgozom a spenóttal és megtöltöm vele a palacsintákat. Kivajazott jénai tálba rakom és beteszem a sütőbe. Amikor átforrósodott, tejföllel megöntözöm, a maradék reszelt sajttal megszóróm, rácsepegtetem az olvasztott vajat, és még pár percig a sütőben tartom. Pirítani nem szabad!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.