Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2 dkg margarinon megfonnyasztjuk a felkarikázott hagymaféléket, rádobjuk a spenótot, és fedő alatt megfonnyasztjuk, ezután langyosra hagyjuk hűlni.
Mély tálba tesszük, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, s az apró kockára vágott sonkát, a tojást, belenyomjuk a fokhagymát, a reszelt sajtot. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összedolgozzuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 C-fokra. 3 dkg vajjal megkenjüka 4 db 30x30 cm-es alufóliát.
A tölteléket rúdszerűen rápúpozuk a hússzeletekre, felhajtjuk a széleket. Így egy roládot kapunk. A fólialap közepébe tesszük. Sütőedénybe helyezzük, ezután 40 percig pároljuk.
Az alufólia levétele után a hústekercset megkenjük a maradék margarinnal, és 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
A kihűtlés után vékonyra felszerelteljük, salátalevelekkel, apró kockákra vágott paprikával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.