Elkészítés: A csokikat összetördeljük egy kisebb lábosba, és annyi tejszínt öntünk rá, ami éppen ellepi. Kis lángon, állandóan kevergetve felolvasztjuk. Amikor langyosra hűlt, a maradék tejszínt felverjük. A felvert habhoz óvatosan keverjük a csokit, úgy osztjuk 4 felé a krémet, hogy a torta tetejére és oldalára is jusson. A lapokat megkenjük, majd a lecsepegtetett meggyszemeket belenyomkodjuk. A torta oldalát lehet mandulaszeletekkel, édes morzsával vagy dióval is díszíteni, én a tetejére csokireszeléket és csokis mazsolát tettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.