Elkészítés: A szárazanyagokat összekeverjük, a vajat belemorzsoljuk, végül a tojássárgájával jól összegyúrjuk. A tésztát kb. 2-2,5 mm vastagra kinyújtjuk, kekszszaggatóval kiszúrjuk, és világosra sütjük.
A krémhez a vajat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra kavarjuk. A diót forró tejjel leforrázzuk, ha kihűlt, a vajba kavarjuk, és rummal ízesítjük.
A kekszeket kb. 5 mm vastag krémmel összeragasztjuk.
A glazúrhoz a csokoládét gőz fölött felolvasztjuk a vajjal, ha nem sűrűsödik, a víz nem kell. A forró glazúrba a megtöltött kekszek tetejét belemártogatjuk, és gyúródeszkára tesszük. Dermedés előtt fél dióbéllel vagy mandulával díszítjük a közepét.
2 nap múlva fogyasztható, mert addigra omlós lesz a tésztája.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.