Elkészítés: A mazsolát forró vízben egy kicsit megpuhítjuk. A tejet a cukorral kb. 3-4 percig főzzük, majd a tűzről levéve elkeverjük benne a margarint. Ezután hozzáadjuk a kakaót, a darált diót, a mazsolát és a kókusz felét. Jól összekeverjük. Hogy könnyebben tudjunk bánni a masszával, 1-2 órára betehetjük a hűtőbe. Apró golyókat formálunk belőle, beleforgatjuk a maradék kókuszba, és mignonpapírokba vagy tálcára tesszük. Kb. 45-50 darab lesz belőle.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.