Elkészítés: A csirkét ízlés szerint fűszerezzük, és margarinnal kikent tepsibe fektetjük. A körtéket meghámozzuk, majd kettévágjuk, a magházukat kiszedjük. Ezt a mélyedést kanállal nagyobbra formázzuk, és a csirke mellé helyezzük őket. A leeső darabkákat a csirke belsejébe tesszük. Minden körtébe teszünk egy kanálnyi krémsajtot, majd aláöntjük a bort, lefóliázzuk, és közepes hőmérsékletű sütőben kb. másfél óráig pároljuk. Ezután a fóliát levesszük, és a körtéket megtöltjük a megmaradt krémsajttal. A csirkét megkenjük a mézzel. Visszatesszük a sütőbe, és szép pirosra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.