Elkészítés: A csirkét ízlés szerint fűszerezzük, és margarinnal kikent tepsibe fektetjük. A körtéket meghámozzuk, majd kettévágjuk, a magházukat kiszedjük. Ezt a mélyedést kanállal nagyobbra formázzuk, és a csirke mellé helyezzük őket. A leeső darabkákat a csirke belsejébe tesszük. Minden körtébe teszünk egy kanálnyi krémsajtot, majd aláöntjük a bort, lefóliázzuk, és közepes hőmérsékletű sütőben kb. másfél óráig pároljuk. Ezután a fóliát levesszük, és a körtéket megtöltjük a megmaradt krémsajttal. A csirkét megkenjük a mézzel. Visszatesszük a sütőbe, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.