Elkészítés:
1.) A húst és a májat megmossuk és egy tálba tesszük.
2.) Egy tepsit kiolajozunk, és előmelegítjük a sütőt.
3.) A csirkecombokat kettévágjuk, a májakat kisebb darabokra vágjuk - hogy ne legyenek rágós részek rajta. Alaposan meglocsoljuk olajjal a húsokat és a májakat, és megszórjuk grillfűszerrel, borssal és majorannával. Betesszük a hűtőbe a tálat legalább 1 órára, hogy jól beszívja magába a hús a fűszereket.
4.) A húsokat és a májakat szép sorban lepakoljuk a tepsibe, a tetejükre hagymákat karikázunk, majd alájuk öntünk legalább 1 pohár vizet. Kb. 220 fokon 1 óra alatt pirosra sütjük az egészet. (Én az utolsó 15 percre a sima, alul-felül sütés helyett légkeveréses grillfokozatra állítom a sütőt, hogy ropogós legyen a csirkecombokon a bőr.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.