Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütőnél ez 4-es fokozat) előmelegítem.
Megmosom és kicsumázom az epreket, mindegyik szemet félbevágom.
Egy 38 cm X 30 cm-es tepsit kibélelek sütőpapírral úgy, hogy
kicsit túllógjon a szélein, elfelezem képzeletben a tepsi befogadóképességét, az egyik felébe beleszórom az eperdarabokat, a másik felébe pedig beleöntöm a cukrot. Beteszem a sütőbe, és 25 percig sütöm.
Kiveszem a tepsit a sütőből, óvatosan megforgatom a sütőpapírt a sarkainál, hogy egy határozott mozdulattal felemelve belepottyantsam egy mélyebb tálba a forró, sült epret meg a néhány helyen már karamellesre olvadt cukrot. Néhány percig egy fakanállal kevergetem a dzsemet, hogy a sült eper melegétől puhára olvadjon a karamelles cukor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.