Elkészítés: A káposztát átmossuk, lecsepegtetjük. Egy jóképű edényben zsírt forrósítunk, megfuttatjuk benne a finomra vágott hagymát. Rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, felöntjük egy kevés vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk.
Amíg a káposzta fődögél, burgonyánkat hajában megfőzzük, hűlni hagyjuk, meghámozzuk, szeleteljük.
Elővesszük halfilénket, és kisebb darabokra vágjuk, lesózzuk, 10 percig pihentetjük, majd forró zsiradékon, teflonserpenyőben, mindkét oldalán elősütjük. Bemelegítjük a sütőt úgy 200 fokra, hőálló tálat ragadunk (szép legyen, mivel ebben tálalunk), beletesszük az elkészült káposztát, elrendezzük rajta a burgonyát, majd a halszeleteket. Meglocsoljuk a tejföllel, rátesszük a szalonnaszeleteket, és a sütőben mintegy húsz perc leforgása alatt ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.