Elkészítés: A halfilét megmossuk, majd szárazra töröljük. Ráöntjük a lime kifacsart levét, s 30 percre hűvös helyre tesszük. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és megforgatjuk a lisztben.
Az olajat beleöntjük egy tepsibe, belerakjuk a filét, majd leöntjük a fehérborral. Előmelegített sütőben, 190 Celsius-fokon 15 percig sütjük.
Közben a szószhoz megtisztítjuk, kimagozzuk a chilipaprikát. A kétféle hagymát megpucoljuk, megmossuk, a vöröset kisebb darabokra vágjuk, majd mindkettőt turmixgépben összeaprítjuk a
chilipaprikával együtt. Az így elkészített masszához, állandó kevergetés mellett, lassan hozzáöntjük az olívaolajat. Beledolgozzuk a ketchupot is, végül a kész szószba kevés borecetet, valamint ételízesítőt teszünk.
A sült halat citrommal, valamint ízlés szerint zöldfűszerekkel díszítjük, és a lehűtött pikáns szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.