Elkészítés: A halat sózom, borsozom, facsarok rá citromlevet, beteszem a hűtőbe.
A mángoldot csíkokra, a fokhagymát apróra, a gombát félbe vágom, a répát megpucolom, az édeskrumplit félbevágom, majd felszeletelem. A fokhagymát aprítom.
A lazacfiét beteszem egy olívaolajos serpenyőbe, bőrével lefelé.
Egy nagy serpenyőbe öntök olajat, belarakom az édesburgonyát és a répákat, fűszerezem. Amikor félig puha, megfordítom, hozzáadom a gombát és a mángoldot, fűszerezem, a mángoldra rászórom az aprított fokhagymát. Ekkor bekapcsolom a lazac alatt is a tűzhelyet, kis idő után megfordítom, fűszerezem.
Amikor kész, tálalok. A tányérra teszek a párolt mángoldból, ráhelyezek egy szelet lazacot, mellétálalom a zöldségeket, díszítem citromszelettel, olívabogyókkal, petrezselyemmel és chilipaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.