Előkészítés: A húst kb. 3 cm széles, hosszú csíkokra vágjuk. Az egyes húscsíkokat hajtogatva bambuszpálcára vagy hurkapálcára szúrjuk, fodorszerűen kissé összenyomkodjuk, meghintjük sóval és őrölt borssal.
A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is). Hozzáadjuk a fűszereket, a citrom levét és a fehérbort, meglocsoljuk ezzel a páccal a nyársakat, összeforgatjuk, amennyire lehet, és 1 éjszakára lefedve a hűtőbe tesszük.
Másnap a pácból kiemelve grillrácson megsütjük a nyársakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.