Elkészítés: A csirkemelleket lefejtjük a mellcsontról, a bőrüket meghagyjuk. Jól befűszerezzük finomra vágott kakukkfűvel, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni kb. 5 percet.
Felrakunk egy lábasban vizet forrni kevés sóval és olívaolajjal (ebben főzzük ki a spagetti tésztát.)
A rukkolapestóhoz a megtisztított rukkolát a fokhagymával, a marmezánnal, a dióval és az olívaolajjal pépesítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A csirkemelleket elkezdjük sütni a bőrével lefelé, majd ha már szépen megpirult, jön a másik oldal is. Ha megvolt a kérgesítés, akkor sütőbe tesszük (hőlégkeverés 180 C fok, kb. 10 perc). A csirkét kivesszük a sütőből, és pihentetjük 4-5 percig.
A tésztánkat leszűrjük és beleforgatjuk az elkészített rukkola-pestóba.
A koktélparadicsomokat félbevágjuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajon megfuttatjuk a szeletekre vágott fokhagymát, ehhez dobjuk a félbevágott paradicsomot, és 3 perc alatt enyhén megfonnyasztjuk.
A csirkemellet a pestós spagettivel és a koktélparadicsomos raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.