Elkészítés: A kekszgolyó alapanyagait összegyúrjuk, a vajat megolvasztjuk a tejjel, és úgy adjuk a masszához. Ha még esetleg szükséges, akkor adhatunk hozzá tejet, a lényeg, hogy jól formázható masszát kapjunk.
Készítsünk diónyi nagyságú golyókat, pár percre tegyük hűtőbe őket.
Ezalatt olvasszuk meg vízgőz felett a csokoládét. A pálcikák végét mártsuk meg az olvasztott csokoládéban, majd a hűtőből kivett golyókat szúrjuk fel egyenként rájuk. Tegyük egy tányérra őket, és hűtőben pihentessük kb. 5 percig. Készítsünk elő hungarocellt vagy ún. száraz oázist, amibe a kész golyókat fogjuk szúrni, hogy szépen megdermedjen rajta majd a csoki (esetleg pohárba is tehetjük őket).
Forgassuk meg az olvasztott csokoládéban a golyókat, majd szúrjuk bele az alapba. Szórjuk meg tetszés szerinti cukorkákkal, és dermesszük meg hűtőben vagy hideg kamrában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.