Elkészítés: A sütőtököt megtisztítom és feldarabolom (amennyiben bio, mehet bele héjjal együtt!), a paradicsomot és a zöldhagymát megmosom, majd felszeletelem. Olívaolajon megdinsztelem a zöldhagymát az apróra vágott chilivel együtt, majd hozzáadom a sütőtököt, végül a paradicsomot és a fűszereket. Tíz percig fedő alatt hagyom párolódni, majd hozzáöntök némi vizet, de nem túl sokat, hiszen jön még hozzá a kókusztej is. Ha a zöldség megpuhult, leveszem a tűzről, összeturmixolom. Hozzáöntöm a kókusztejet, és pár percre visszateszem a tűzre, hagyom összeforrni. Török kenyeret vagy bagettet eszünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.