Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát és szalonnát kevés olajon elkezdem pirítani. Pár perc múlva hozzáteszem a felvágott fokhagymát. Amikor üveges egy kicsit a vöröshagyma, akkor hozzáteszek 1 kiskanál oregánót, ezt megpirítom. Ráteszem a húst, jól elkeverem, és fedő alatt kifehérítem, kicsit sózom. Majd ráöntöm a paradicsompürét, a maradék oregánót és bazsalikomot, borsot. Hozzáteszek egy kis mustárt és kicsit több kechupot. Készre főzöm, közben kóstolgatom, ha gondolom, utána ízesítem.
A spagettit sós vízben kifőzöm, leszűröm, majd a szósszal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.