Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk.
A szalonnát hajszálvékonyra felszeleteljük, és egy mély tűzálló tálat a felével kibélelünk. A felkarikázott burgonyát a tálba terítjük, és megszórjuk a kakukkfűvel. A gombát megtisztítjuk, a szárukkal lefelé a burgonya közé állítjuk. A megmaradt szalonnával és a cikkekre vágott lilahagymával megszrórjuk.
A tálat forró sütőbe toljuk, addig sütjük, amíg a szalonna ropogós piros nem lesz. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.