Elkészítés: A májat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom. A szalonnát vékony szeletekre vágom, vagy eleve szeleteltet veszek. A jénai tálba rétegesen rakom le őket a következő sorrendben: szalonna, máj, megborsozom és majoránnázom. Ezt több rétegben rakom, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejét szalonnával zárom, és pirospaprikával meghintem. Sütőben közepes lángon sütöm 30 percig lefedve, majd 15 percig pirítva. Aki szereti, használja fel tálaláskor a szaftot is, az étel köré locsolva.
A köret: A burgonyát héjában megfőzöm. Ha kész, meghámozom és áttöröm. Hozzáadom a tejfölt és a megolvasztott margarint. Fűszerezem sóval és szerecsendióval, majd robotgéppel simára keverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.