Elkészítés: Egy gáztepsi alját kibéleljük a
szeletelt szalonna felét, ráfektetjük a fűszerezett hússzeleteket. Erre rárakjuk a maradék szalonnát. Rakhatunk rá házi füstölt szalonnaszeletet is, hogy jobb íze legyen. A sütőben kb. 1 óra alatt megsül.
Közben megpároljuk a zöldségkeveréket, a tejszínt kikeverjük a tejföllel, és ízesítjük sóval, borssal, egy kevés ételízesítővel.
Amikor a hús megsült, rárakjuk a zöldségkeveréket, erre ráöntjük a tejszínes öntetet, majd a tetejét megszórjuk a kétféle reszelt sajttal.
Az egészet visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt meg nem olvad, majd tálalhatjuk is. Köretként adhatunk mellé párolt brokkolit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.