Elkészítés: A megpucolt hagymákból kettőt felaprítok, ezzel párhuzamosan a fokhagymát is apróra vágom. Olajon megdinsztelem őket, ízlés szerint hozzáadom a rozmaringot és az oregánót, majd a végén a tejszínt - ezzel kész a töltelék.
A többi hagymát forró vízben félpuhára főzöm, majd kiveszem őket, és kis mélyedést vágok beléjük, ide helyezem a tölteléket.
Ezután körbetekerem szalonnával, hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítem, majd a tetejére rászórom a sajtot. 180 fokon kb. 20 percig sütöm, míg rábarnul a sajt.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.