Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, ha teljesen kihűlt, delkarikázzuk. A rizst puhára pároljuk, a lilakáposztából a szokásos módon párolt káposztát készítünk.
Egy tepsibe mindezt így rétegezzük: káposzta, burgonya, káposzta, rizs és ismét káposzta.
A virsliket hosszában bevágjukm és a résbe sajt- és szalonnaszeleteket rakunk. A rétegezett káposztás burgonyára rakjuk. A tetejét enyhén megszórjuk fűszerkeverékkel.
A szalonna pirulásáig és a sajt olvadásáig sütjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.