A 8 tojás fehérjét 8 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazunk 8 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába (28 cm) öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük. A tésztát takarék lángon 10-15 perc alatt világos barnára sütjük, állagát tűpróbával ellenőrizhetjük. A kisült tortát kihűtjük majd elkészítjük a krémet.
A pudingport összekeverjük a cukorral majd folyamatosan hozzáadjuk a tejet és sűrű krémet főzünk belőle. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük. A tortát három részre osztjuk. Az első lapot tányérra/tálcára helyezzük, majd megkenjük a krém ¼ részével. Erre rátesszük a második lapot és megkenjük krémmel, majd rátesszük az utolsó lapot. A megmaradt krémmel körbe vonjuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.