A megtisztított zöldborsót, a meghámozott burgonyát, a rózsáira szedett karfiolt lábosba tesszük. Megforrósított zsiradékon, fedő alatt megpároljuk, kevés sós vizet aláöntünk. A fűszereket száraz serpenyőben megpirítjuk és a zöldségekhez adjuk. A megfőtt zöldségeket villával összetörjük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és ruhával letakarva, fél órát állni hagyjuk. A tésztából diónyi darabot kicsípünk, majd kb. 12 cm átmérőjű körré nyújtjuk. A kör közepére kiskanálnyi tölteléketteszünk. Félbehajtjuk, a széleket összenyomjuk, kézzel vagy villával kicsipkézzük. A többi nyersanyaggal ugyanígy járunk el. Bő, forró zsiradékban aranysárgára sütjük. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Csatnival, édes-savanyú-csípős gyümölcsmártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.