Előkészítés: A káposztát leöblítjük és kicsavarjuk. A hagymát apróra vágjuk. Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a hagymát, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a pirospaprikával. Rádobjuk a káposztát, összekeverjük, kevés vizet öntünk alá, és puhára pároljuk. Megszórjuk köménnyel és borssal. A tofut kockákra vágjuk, kíméletesen a káposztához keverjük, és kb. 10 percig együtt főzzük. Levesszük a tűzről, lefedjük, és még 15 percet állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.