Elkészítés:
1.) A hozzávalókat a megadott sorrendben a kenyérsütő gépbe tesszük, bedagasztjuk és megkelesztjük.
2.) Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkán átgyúrjuk, és hengert formálunk belőle. 12-14 darabra vágjuk és a tésztadarabokból kifliket formálunk.
3.) A kifliket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megkenjük tejjel felvert tojássárgával, és megszórjuk a tetejüket szezám- és lenmaggal. Előmelegített sütőben, 180-200 fokon kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.