Elkészítés: Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk, majd puha tésztát gyúrunk a hozzávalókból. Kétszeresére kelesztjük, átgyúrjuk, és 3 cipót formálunk, gáztepsi nagyságúra nyújtjuk.
A töltelékhez 3 tojássárgáját a margarinnal és a sóval habosra keverjük.
A lapokat egyenként megkenjük ezzel a krémmel, majd feltekerjük, mint a bejglit.
A tejfölt az 1 tojássárgával kikeverjük, és a rudakat megkenjük, szezámmaggal vagy sajttal megszórjuk, és 45 fokos szögben háromszög alakokat vagdalunk.
Még fél óráig meleg helyen tartjuk, kelesztjük, majd megsütjük 180 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.