Elkészítés: A tészta hozzávalóiból a langyos tejben felfuttatott élesztővel puha tésztát gyúrunk. 4 cipóra osztjuk, és azokat kb. gáztepsi méretűre nyújtjuk. A lapokat egyenként megkenjük a következő krémmel: 3 tojássárgáját kikeverünk 25 dkg margarinnal, kevés sóval, szezámmaggal. Feltekerjük a megkent lapokat, majd a rúdból háromszög alakokat vágunk. 1/2 óráig pihentetjük. Ne rakjuk szorosan egymás mellé, mert megkelnek. Tetejüket tejföllel elkevert tojássárgával megkenjük, szezámmaggal megszórjuk, majd aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.